onsdag 5 mars 2008

Pina Colada med musli


Japp om några timmar skall jag bege mig iväg till våra mera nordliga delar av landet för att åka snowboard å skidor och förhoppningsvis gå på after-ski EFTER åkningen. Blir säkert en och annan exotisk vargtass innehållande hembränt och lingon dricka. Ett besök vid Haga-mannens grav med eller han kanske lever. Men jag har lite spännande tes:er att reda ut idag.
Den första är västvärldens förakt mot vänsterhänta. Jag anser att folk försöker mörda mig genom blyförgiftning efter en lektions antecknande med en mind map som såg mer ut som en karta över vintergatan i detalj kände jag mig snurrig och var tvungen att sudda bort all blyerts från mina vener innan jag återfick mitt medvetande. Det är ju här i väst man skriver från vänster till höger vilket är ett stort förakt mot vänsterhänta medans kineserna har ett rättvisare samhälle (den sved att skriva men då menar jag i det sammanhanget). Fick lära mig idag att de vänsterhäntas dag innefaller den 13 augusti! Kampen mot förtrycket fortsätter!! Den andra Tes:en är rätt intressant må jag säga. Myrstacks och bikupesamhällena är kvinnodominerade! Detta är förskräckligt och nästan osannolikt men läs detta så får ni se http://sv.wikipedia.org/wiki/Myror
Jag menar det att hur skall vi någonsin kunna skaffa ett fungerande samhälle som är jämlikt när världens mest och bäst organiserade samhällen är kvinnodominerade. Jag är ganska säker på att dessa insekters samhällen var fullt fungerande innan med ett precis som de flesta däggdjur och andra varelser har vilket är ett mansdominerat samhälle. Men sedan för att kvinnor strejkade med sex etc så lätt männen dem bara få mer och mer makt vilket tillslut resulterade i att männen blir lägst ställda i samhället. De kallas ju för sjutton för "drönare" hos myrorna.
Men dessa är ändå inte värst! Titta på t.ex den svarta änkan. Den är inte bara världens giftigaste spindel utan den är ganska feministisk också. Efter en fullbordad parning så dödar den och äter upp hanen. Så kan det gå om man som manlig part av en art ger alldeles för mycket politiska rätter till den hungriga parten. Jag säger så att jag älskar kvinnor och jag älskar ännu hellre med dem. Men håll ögonen öppna för man vet aldrig när de kommer och tar över jorden.
Nu ska jag ut och vara totalt odräglig i backarna och inte en enda dansk skall skonas från mitt vrede då jag var onykter på lektionerna där man skulle lära sig att bromsa men svänga kan jag.

4 kommentarer:

Unknown sa...

kära herr Drägg, du får allt lämna källan angående refereringen till kvinnodominansen i bikuporna!

Dräggen sa...

http://sv.wikipedia.org
/wiki/Bisamh%C3%A4lle

Bisamhälle kallas den grupp av bin som lever och arbetar tillsammans. Ett bisamhälle består normalt av ett stort antal arbetsbin (ej fullt utvecklade honor), ett mindre antal drönare (hanar) samt i allmänhet en drottning (hona). hoppas detta räcker min ädle riddare

Unknown sa...

det var bättre, du får riddarens nåd att fortsätta att blogga

Dräggen sa...

jag tackar ödmjukast